Svet

Region

Marvelova magija: Hoće li Dafne Keen ponovo zaigrati ulogu Lauri?

Čak i gotovo dva meseca nakon premijere u bioskopima, film „Deadpool i Wolverine“ i dalje beleži veliki uspeh.

Marvelova magija: Hoće li Dafne Keen ponovo zaigrati ulogu Lauri? Foto: YouTube printscreen/Pink TV



I dok obožavaoci uživaju, neke glumice i glumci izražavaju želju da se ponovo vrate u ovaj univerzum.

U trećem delu franšize „Deadpool“, Wolverine (Hugh Jackman) nije jedina ikona koja se pojavila; film je obogatio i brojne cameo uloge i iznenađenja koja su doprinela njegovoj popularnosti.

Među povratnicima je i Dafne Keen, koja je ponovo oživela lik Laure. Ova glumica, poznata po svojoj prethodnoj saradnji s Wolverine-om u filmu „Logan“, nedavno je komentarisala svoju budućnost u svetu superjunaka.

Nakon uspeha u „Loganu“, Laura je prvobitno trebala da dobije svoj film, ali taj projekat nikada nije realizovan. Zbog toga je za obožavaoce, kao i za samu Kin, bilo posebno uzbudljivo što se ponovo pojavila kao X-23 u Marvelovom filmskom univerzumu.

U intervjuu za Empire Magazine, Kin je izrazila želju da igra Lauru tokom celog života, smatrajući ovu ulogu jednom od najvećih časti u svojoj karijeri. Za nju, Laura je fascinantan lik čiji potencijal nije ni blizu dostizanja svojih granica.

U drugom intervjuu za ComicBook.com, Kin je još jednom naglasila koliko želi da se vrati u Marvel Cinematic Universe (MCU), čak i spremna da plati Marvelu za priliku da se ponovo pojavi kao Laura.

S obzirom na to da je X-Men univerzum sada zvanično deo MCU-a zahvaljujući filmu „Deadpool i Wolverine“, postoji mnogo načina na koje bi Laura mogla da dobije veću ulogu u budućim projektima.

U stripovima, Laura na kraju preuzima ulogu Wolverinea, što bi moglo biti moguće i u MCU-u. Međutim, ostaje da se vidi da li će Dafne Kin zaista ponovo oživeti lik Laure. Dok Marvel ne objavi zvaničnu najavu, obožavaoci mogu samo da spekulišu.


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>