Zvezde Granda

Parovi

Zvezde Granda: Evo kad počinje nova sezona!

Nakon dve decenije postojanja, muzički šou „Zvezde Granda“ doživljava velike promene, a kreativni direktor Saša Popović najavio je uzbudljive novine u novoj sezoni. 

Zvezde Granda: Evo kad počinje nova sezona! Foto: YouTube printscreen/Grand



Gledaoci mogu očekivati dinamičniji i zanimljiviji format takmičenja, a sve novitete imaće priliku da vide već ove subote, 28. septembra, u uobičajenom terminu kada će biti emitovana prva epizoda.

Jedna od ključnih promena je jačanje voditeljskog tima, pa će Milan Mitrović i Ana Sević zajedno voditi gledaoce kroz zabavne trenutke šoua.

 Voja Nedeljković će privremeno preuzeti ulogu kreativnog direktora, dok će Milan pružati podršku roditeljima i prijateljima takmičara u bekstejdžu.


Foto: YouTube printscreen/Grand online

Ana Sević je istakla da se svake godine uvode inovacije, a ove godine očekuju mnoge uzbudljive promene. Žiri Zvezda Granda ostaje isti, ali će se suočiti sa novim izazovima, jer tokom prvog kruga neće moći da vide kandidate na sceni. 

Pred njima će se nalaziti zid koji će se spuštati ukoliko glasaju za određenog kandidata. Takođe, žiriju će biti omogućen i panik taster, kojim mogu izbaciti kandidata koji im se ne dopada, ukoliko se većina složi.

Osim novog koncepta takmičenja, scena je takođe potpuno transformisana. Grandov studio je opremljen najmodernijom tehnologijom, rasvetom i velikim video bimom, čineći novu binu najglamuroznijom do sada. 

Snimanja novih epizoda su u toku, a emitovanje ovog popularnog muzičkog takmičenja počinje u subotu, 28. septembra, u 21 čas na Pink televiziji.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus/Grand

Povezane vesti:


>