Region

Svet

Lepa Brena o kućnim poslovima: Ovo je razlog zbog kojih ih ne obavlja!

Odrasla je u skromnoj porodici gde je naučila sve kućne poslove, ali je ubrzo shvatila da taj trud često ostane neprimećen i nedovoljno cenjen. 

Lepa Brena o kućnim poslovima: Ovo je razlog zbog kojih ih ne obavlja! Foto: YouTube printscreen/K1 TV



Zbog toga je rano odlučila da će angažovati ljude koji će te obaveze preuzeti umesto nje.

Lepa Brena i Boba Živojinović već godinama uživaju u luksuznoj vili na Bežanijskoj kosi. Njihovo domaćinstvo održava tim žena kojima Brena veruje kada je u pitanju briga o kući i svakodnevnim zadacima. 

Pevačica je jednom priznala da se ne bavi kućnim poslovima, već da su za te zadatke zaduženi zaposleni koji su plaćeni za svoj rad.


Foto: YouTube printscreen/K1 TV​

- Kućnim poslovima se ne bavim uopšte u smislu da čistim, kuvam, perem, peglam. To sam radila dok sam živela u malom stanu sa porodicom, odnosno majkom. Mi smo morali da radimo sve, da kuvamo, peremo, peglamo, heklamo, vezemo goblene, krečimo. Meni se to do moje 18, 19. godine toliko smučilo. To je posao koji niko ne ceni i niko ne vidi da je urađen, pošto je to kategorija koju niko ne ceni ja sam još kao klinka odlučila da kad god zaradim novac pola ću odvajati da plaćam nekoga ko će se time baviti - izjavila je Brena, svojevremeno gostujući  u emisiji "Magazin in".






 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>