Elita 8

Parovi

ELITA 8: Borislav Terzić Terza na stubu srama nakon žestoke rasprave! (VIDEO)

Borislav Terzić Terza našao se u centru skandala nakon što je tokom žestoke rasprave sa Aneli Ahmić u rijalitiju "ELITA 8" izrekao uvrede koje su zgrozile publiku. Njegovo ponašanje prema trudnoj supruzi izazvalo je brojne negativne reakcije.

ELITA 8: Borislav Terzić Terza na stubu srama nakon žestoke rasprave! (VIDEO) Foto: Printscreen Youtube/Zadruga




Borislav Terzić Terza našao se u centru pažnje zbog kontroverznog ponašanja u rijalitiju "ELITA 8", nakon žestoke svađe sa Aneli Ahmić. U toku jedne ankete, Terza i njegov kolega Danijel Dujković Munjez ušli su u verbalni sukob sa Aneli, gde je Terza iznenada spomenuo svoju trudnu suprugu, na šta su mnogi reagovali s ogorčenjem.

Munjez je započeo raspravu, komentarišući Anelino ponašanje i dodajući kako je, prema njegovom mišljenju, ona manipulisala situacijom s Matejom. "Meni je ozbiljno foliranje bilo kada je Mimas rekla da ne zna kako da se otarasi Munjeza", rekao je Munjez, dok je Terza podržao njegove reči, dodajući i svoje mišljenje o Anelinoj prošloj sezoni u rijalitiju.

Rasprava je eskalirala kada je Aneli počela da prebacuje Terzi njegovo ponašanje prema trudnoj Milici. Terza je oštro reagovao, nazivajući Aneli pogrdnim imenima, dok su oboje iznosili prljav veš iz prethodnih sukoba. Publika nije ostala ravnodušna, a komentari ispod video snimka su se brzo nizali, uz zajedničku ocenu da Terza pokazuje potpun nedostatak empatije i stida, pogotovo s obzirom na činjenicu da ima trudnu devojku kod kuće.

Mnogima je posebno zasmetalo što Terza koristi privatne detalje iz života kako bi vređao druge učesnike, ne mareći za posledice. Rasprave poput ove samo dodatno podižu tenziju i otkrivaju pravu prirodu takmičara u rijalitiju.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>