Region

Svet

​Tony Cetinski rasprodao prvi koncert u Beogradu, zakazao drugi u Sava Centru: Slavim 35 godina karijere, rodjendan i ljubav!

Tony Cetinski rasprodao prvi koncert u Beogradu, zakazan i drugi: Slavim 35 godina karijere, rodjendan i ljubav u Sava Centru.

​Tony Cetinski rasprodao prvi koncert u Beogradu, zakazao drugi u Sava Centru: Slavim 35 godina karijere, rodjendan i ljubav! Foto: Matea Smolćić Senčar



Tony Cetinski dokazao je da je jedan od najboljih pop izvođača u regionu. Njegova ljubav prema muzici, vokalne sposobnosti, energičan nastup i moć direktne komunikacije sa publikom, izazvali su oduševljenje svih posetilaca na njegovim koncertima.

Tony će se družiti sa beogradskom publikom u Centru “Sava” 20. novembra, a karte za ovaj koncert su već rasprodate. Istaknuti umetnik zakazao je još koncert 21. novembra na istom mestu.
 
Ovim povodom, Cetinski je odgovarao na pitanja medija, a najpre je odgovorio na kojoj sceni u Beogradu ima najbolju konekciju s publikom s obzirom na to da je nastupao u “Štark Areni”, na Ušću, Tašmajdanu, Centru “Sava” i na brojnim trgovima:


Foto: Matea Smolćić Senčar​

- Prisnost koju imam sa publikom ne zavisi od veličine prostora i svaki koncert sa sobom nosi i odnosi nešto svoje. Privilegovan sam što imam takvu vernu i strastvenu publiku toliko godina. 

Na pitanje šta priprema u Centru "Sava" i kakva ga sećanja vežu za ovu scenu kao i da li je nestrpljiv da je vidi u novom ruhu, Tony odgovara:

- Jedva cekam da kročim na pozornicu novog Centra “Sava”. To je oduvek posebno mesto i zasluzilo je svoju renovaciju. 

S obzirom na to da su karte za prvi koncert planule i bez reklame, Cetinski objašnjava koliko ljubavi deli sa beogradakom publikom:

 - Ta je ljubav čini mi se nesvakidasnja i puna obostranog uvažavanja i poštovanja. Mislim da ćemo još jednom poslati jaku poruku ljubavi i pomalo zaboravljenih ljudskih vrednosti. Trudićemo se da ponovo budemo na nivou na koji smo navikli. Emocija je nešto što je teško ovako objašnjavati. To se može samo doživeti. 


Foto: Matea Smolćić Senčar

Toni je za svoj rodjendan i povodom 35 godina karijere održao koncert u “Areni Zagreb”, a na pitanje da li se slavlje nastavlja u Beogradu u Centru “Sava”, on odgovara: 

- Upravo to. Slavimo ljubav i svaki nam je koncert sajam ljubavi.

Svi oni koji su na vreme kupili svoje ulaznice za pomenute koncerte imaće priliku da uživaju u posebnim večerima, ali i da uživo slave ljubav uz najveće Tonijeve hitove.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>