Svet

Region

Neprepoznatljiva: Kate Middleton se vratila javnom životu nakon završene hemoterapije! (VIDEO)

Kate Middleton, princeza od Velsa, prvi put se pojavila u javnosti 9. septembra, nakon što je završila hemoterapiju.

Neprepoznatljiva: Kate Middleton se vratila javnom životu nakon završene hemoterapije! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Associated Press



 Ova 42-godišnja članica kraljevske porodice prisustvovala je crkvenoj službi zajedno sa svojim suprugom, princom Williama, kao i kraljem Charles IIIi kraljicom Camilom u blizini njihovog imanja Balmoral u Škotskoj.

Na fotografijama koje je objavio "The Sun", Kejt je viđena na mestu suvozača u automobilu koji je vozio princ Prince William, obučena u mornarsko odelo sa plavom kravatom.

Ovaj događaj označio je njen povratak na javne dužnosti nakon dugog perioda odsustva zbog lečenja.

U svom saopštenju, Kate je izjavila da je završila hemoterapiju šest meseci nakon što joj je dijagnostikovan neotkriveni tip raka. Njena izjava usledila je samo nekoliko nedelja nakon što je saopšteno da je i kralj Karl III podvrgnut lečenju raka.

Princeza je izrazila optimizam u vezi sa svojim oporavkom, napominjući da će njen put ka potpunom zdravlju biti postepen, s planovima da se angažuje u ograničenim aktivnostima do kraja godine.

"Poslednjih devet meseci bilo je neverovatno teško za nas kao porodicu", podelila je Kejt u videu. "Život kakav poznajete može se promeniti u trenutku, a mi smo morali da pronađemo način da se kretamo kroz olujne vode. Putovanje raka je složeno, zastrašujuće i nepredvidivo za sve, posebno za one koji su vam najbliži. To donosi novu perspektivu na sve."

Nakon povratka, Kejt je tiho nastavila sa svojim kraljevskim dužnostima. Prvi put od marta, održala je privatni sastanak sa članovima tima iz Kensingtonske palate i Centra za rano detinjstvo u zamku Vindzor.

Iako je tokom lečenja bila odsutna od većine kraljevskih obaveza, Kejt se ranije ove godine dvaput pojavila u javnosti. U junu je učestvovala u vojnoj paradi "Trooping the Colour" povodom rođendana kralja Karla, a u julu je prisustvovala finalu Vimbldona, gde je dočekana ovacijama publike.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>