Region

Svet

Neverovatne scene u Areni: Tea Tairaović ostala u šoku kada su se na sceni pojavili njih dvojica! (VIDEO)

Tea Tairović sinoć je priredila drugi spektakularni koncert u prepunoj Areni, čime je još jednom potvrdila svoj status jedne od najtraženijih zvezda na domaćoj muzičkoj sceni. 

Neverovatne scene u Areni: Tea Tairaović ostala u šoku kada su se na sceni pojavili njih dvojica! (VIDEO) Foto: Tik Tok printscreen



Publika je uživala u njenim najvećim hitovima, dok je energija u dvorani dostigla vrhunac zahvaljujući njenom dinamičnom nastupu.

Uz sjajnu scensku produkciju i specijalne efekte, Tea je uspela da stvori atmosferu koju će fanovi dugo pamtiti. 

Spektakl u Areni bio je prekretnica u njenoj karijeri, pokazujući da je njena popularnost u konstantnom usponu.


Foto: Tik Tok printscreeeen

Jedna od gostiju na koncertu bila je i Teina koleginica i dobra prijateljica Barbara Bobak, koja je oduševila sve načinom na koji se pojavila.

- Želim samo da udahneš duboko i pogledaš šta si uradila, gledaj sve ove ljude koji su došli zbog tebe. Znaš da ja volim da pravim budalaštine i sad imam iznenađenje za tebe. Dovela sam dva gosta, Sunđer Boba koji je doneo pljeske i cveće za moju belu divnu damu, a tu je i Patrik- rekla je Barbara, dok Tea nije mogla da poveruje šta je snašlo.

Patrik je nosio cveće, dok je Sunđerbob nosio originalne pljeskavice. Tea im je prvo potrčala u zagrljaj,  a onda rekla:

"Ne znam šta pre da uzmem, da li pljeke ili cveće" -  rekla je, dok se Barbara nadovezala:

"Prvo uzmi pljeskavice, znam da nisi jela ništa ceo dan". Ovaj potez Barbare Bobak, napravio je opštu pometnju i oduševljenje publike u Areni. 

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu




 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>