Region

Svet

Maja Marijana o nasilju koje je pretrpela: Udario jak šamar da sam se skoro onesvestila!

Maja Marijana, poznata folk pevačica, kroz karijeru je obeležila brojnim hitovima koje zna gotovo svaki drugi čovek. 

Maja Marijana o nasilju koje je pretrpela:  Udario jak šamar da sam se skoro onesvestila! Foto: Instagram printscreen/majamarijana



Međutim, njen privatni život bio je obeležen teškim odnosom zbog kojeg je pravdu morala potražiti na sudu. Pevačica se pre nekoliko godina razvela od supruga Mladena Šmakića, a 2013. ga je prijavila za nasilje u porodici.

Nedavno je otkrila da je podnela novu tužbu zbog zajedničke imovine, ističući da nije želela izgovarati njegovo ime zbog poslednjih dešavanja. 

"Namerno neću da izgovaram njegovo ime, jer je po drugi put to uradio ne bi li proverio gde ja idem, u koje institucije, s obzirom da sam podnela tužbu zarad zajedničkih nekretnina koje smo zajedno stekli.  Jako sam ljuta i ogorčena jer neko može tek tako da vam postavi uređaj i da za to ne odgovara," rekla je Maja za "Grand."

Njeno razočaranje i ljutnja postali su očigledni nakon incidenta u kojem je, prema njenim rečima, Mladen navodno postavio uređaj kako bi je nadzirao. Iako nije želela direktno da spominje njegovo ime, istakla je da je duboko povređena time što je neko mogao postaviti takav uređaj bez posledica.

Incident iz 2013. godine, u kojem je Maja tvrdila da je bila fizički napadnuta, potvrdile su i povrede zabeležene u Urgentnom centru. 

"Počeli smo da se svađamo u kolima zbog neke sitnice, svađa je postajala sve žučnija, a mi smo vikali jedno na drugo. U jednom trenutku Mladen mi je udario jak šamar da sam se skoro onesvestila," izjavila je tada u policiji.


Foto: Printscreen TV Pink

S druge strane, Mladen je oštro negirao optužbe, tvrdeći da nikada nije bio nasilan prema njoj: "Nisam je tukao, niti sam to ikad radio! Dugo smo zajedno, volimo se, imamo dete i sigurno je nikada ne bih tako maltretirao!"

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>