Svet

Region

Tragičan kraj pevača Metina Arolata: Srčani udar prekinuo nastup u Istanbulu!

Metin Arolat, poznati turski pevač, preminuo je u 53. godini tokom nastupa u jednom hotelu u Istanbulu. Uprkos brzoj reakciji i pokušajima da mu se pomogne, srce nije izdržalo. Njegova bliska prijateljica, prisutna na događaju, emotivno je podelila trenutke neposredno pre njegovog tragičnog odlaska.

Tragičan kraj pevača Metina Arolata: Srčani udar prekinuo nastup u Istanbulu! Foto: Pixabay




Pevač Metin Arolat iznenada je preminuo u 53. godini tokom nastupa u jednom hotelu u Istanbulu. Nakon što se srušio na bini, prisutni su mu odmah pružili pomoć, ali, nažalost, nije mu bilo spasa. Njegov menadžer je potvrdio da je uzrok smrti bio srčani udar.

Njegova bliska prijateljica Demet Sagiroglu, koja je bila prisutna u hotelu u tom trenutku, opisala je događaj:

"Metin mi je bio kao brat. Poslednjih meseci ponovo je bio na rigoroznoj dijeti, što je kod nas često opasno. Verujem da mu srce to nije izdržalo. Otišao je s osmehom, bio je veoma veseo tog dana. Njegova porodica je u Izmiru, a u Istanbulu nije imao nikoga. Nakon što je izgubio majku pre nekoliko godina, to mu je ostavilo duboke rane. Tog dana, nakon 20 minuta na sceni, požalio se na trnjenje ruke. Iako je rekao da se oseća bolje, ubrzo je ponovo pao na bini," otkrila je Demet.


 


Dodala je da je na licu mesta bila prisutna medicinska sestra koja ga je postavila u bočni položaj dok su čekali hitnu pomoć. Nažalost, Arolatovo srce je prestalo da kuca pre nego što je stigao u bolnicu, a i pored pokušaja oživljavanja, nije uspelo. Sagiroglu je emotivno zaključila:

"Metin je otišao s osmehom, verujem da je na boljem mestu. Uvek je bio nasmejan i pozitivan. Neka mu duša počiva u miru."




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>