Region

Svet

Aleksandra Prijović proslavila 29. rođendan uz baku i deku - porodično slavlje!

Jedna od najpoznatijih pevačica u Srbiji, Aleksandra Prijović, odlučila je da svoj 29. rođendan proslavi u skromnom, ali toplom porodičnom okruženju. Uz baku, deku, roditelje i sina Aleksandra, pevačica je uživala u emotivnom slavlju, dok su čestitke pristizale sa svih strana.

Aleksandra Prijović proslavila 29. rođendan uz baku i deku - porodično slavlje! Foto: Printscreen Youtube/Aleksandra Prijović



Popularna muzička zvezda Aleksandra Prijović, koja važi za jednu od najomiljenijih pevačica u Srbiji, nedavno je proslavila svoj 29. rođendan na vrlo skroman način. S obzirom na njenu bliskost sa porodicom, posebno sa bakom i dekom, pevačica je odlučila da svoj rođendan obeleži u njihovom domu.





Foto: Printscreen Instagram/aleksandraprijovic



Uz nju su na ovaj poseban dan bili roditelji Borka i Nedeljko, kao i njen sin Aleksandar. Na proslavi su se našle dve torte sa svećicama u obliku broja 29, a oko stola su bili šareni baloni i krune koje su dodatno ulepšale atmosferu.




Foto: Printscreen Instagram/aleksandraprijovic


Aleksandra je na Instagramu kratko napisala: "29", dok su u komentarima pristizale brojne čestitke od fanova i prijatelja.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>