Region

Svet

Jelena Karleuša o Dušku Tošiću: Imao je bizarnu ideju da se prvo razvede, a onda opet da me zaprosi!

Jelena Karleuša, jedna od najkontroverznijih i najomiljenijih ličnosti na domaćoj muzičkoj sceni, nedavno je otvorila dušu o svom razvodu od Duška Tošića. 

Jelena Karleuša o Dušku Tošiću: Imao je bizarnu ideju da se prvo razvede, a onda opet da me zaprosi! Foto: YouTube printscreen/Prva TV



Njihov turbulentni odnos i dalje privlači pažnju javnosti, a Jelena nije propustila priliku da podeli svoja razmišljanja o mogućem ponovnom braku.

U iskrenom razgovoru, otkrila je zanimljive detalje o njihovoj situaciji i o tome kako gleda na budućnost njihove veze.

"Duško i ja smo faktički još u braku dok sudija to ne overi i potpiše. Da je trebalo da bude tako, ne bismo se ni razvodili," izjavila je Jelena. "Moram da kažem jednu bizarnu stvar: to je i bila Duškova ideja – da prvo mora da se razvede od mene da bi ispao što veći muškarac, a da će posle opet da me zaprosi. Od toga nema ništa."


Foto: Instagram printscreen/karleusastar


Kada je reč o njihovim kontaktima nakon razvoda, Jelena je otkrila: "Zvao me je na otvaranje nekakvog restorana, ali ja te vrste marketinga naplaćujem. Skupo (smeh). Šalim se." - rekla je Jelena za Kurir

Ove izjave jasno pokazuju da Jelena ima jedinstven pogled na svoj brak i odnos sa Duškom, što dodatno intrigira njene obožavatelje.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>