Region

Svet

Željko Samardžić o svojoj borbi s autoimunom bolešću!

Željko Samardžić, omiljeni pevač sa bogatom karijerom, nedavno je otvoreno progovorio o svojoj borbi s autoimunom bolešću, Hašimoto sindromom.

Željko Samardžić o svojoj borbi s autoimunom bolešću! Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Ova bolest, koja smanjuje funkciju štitaste žlezde, često ostaje neprepoznata, a Željko je otkrio da je njene simptome nosio godinama.

„Dugo nisam znao o čemu se radi. Sada kada sam započeo terapiju, stvari su se promenile. Svako jutro uzmem po jednu tabletu i to je sve,“ podelio je sa svojim obožavaocima.

Iako su žene češće pogođene ovim poremećajem, Željko je ukazao na to da ni on nije bio izuzet. „Saznao sam da mnogi prijatelji imaju istu dijagnozu. Meni je ovo iskustvo promenilo život,“ dodao je.

Osim što se fokusira na svoje zdravlje, pevač se osvrnuo na svoj privatni život. „Maja i ja živimo skromno, ali dostojanstveno. Imamo našu penziju, što nam je sasvim dovoljno,“ rekao je.


Foto: YouTube printscreen/Pink TV

Željko je takođe naglasio važnost svoje muzike i uticaj koji ima na ljude oko sebe. „Nisam jedini koji zarađuje od mojih koncerata. Tu su muzičari i tehničari koji rade sa mnom, i drago mi je kada mogu da ih obradujem pozivom za nastup,“ zaključio je.

Ova otvorenost ne samo da inspiriše njegove obožavaoce, već i ukazuje na snagu i hrabrost koju pokazuje u suočavanju s izazovima.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>