Region

Svet

Spektakl u Areni: Tea Tairović održala koncert za pamćenje! (FOTO)

Tea Tairović priredila je nezaboravno veče svojim fanovima na koncertu u prepunoj Areni, gde je svojim nastupom i emotivnim govorom ostavila snažan utisak na prisutne. 

Spektakl u Areni: Tea Tairović održala koncert za pamćenje! (FOTO) Foto: Instagram printscreen/teatairovic



Arena je bila puna do poslednjeg mesta, a energija je bila na vrhuncu dok je publika pevala uglas sa njom.

Na početku koncerta, Tea se obratila publici emotivnim rečima, zahvalivši svima na podršci koju je dobijala kroz godine.


Foto: Instagram printscreen/teatairovic​

"Dobro veče, Beograde! Hvala svima koji ste došli iz regiona i širom sveta. Velika mi je čast biti ovde pred vama - mojom publikom, porodicom i saradnicima. Vi ste ovde zbog mene, a ja zbog vas. Ovo nije samo moj koncert, ovo je naš zajednički koncert. Volim vas, opustite se i uživajte" - rekla je Tea, a onda atmosferu podigla pesmom "Bakšis", nakon čega je su počeli da se nižu hitovi "Na jednu noć", "Bibi Habibi", "Dubaji"
i druge. 


Foto: Instagram printscreen/teatairovic

Njen iskren govor izazvao je ovacije, a atmosfera je postala još emotivnija.

Specijalnii gost na Teinom koncertu bio je i Nucci sa kojim je otpevala njihov duet koji obara sve rekorde "TeaNucci". Takođe, gosti spektakla bio je i bugarski pevač Azis, sa kojim je pevačica nedavno snimila duet.


Foto: Instagram printscreen/teatairovic

Publika je reagovala s oduševljenjem, pevajući zajedno sa njom njene najveće hitove, dok je Tea pokazala zašto je jedna od najvoljenijih pevačica na regionalnoj sceni.

 Ovo veče u Areni sigurno će ostati upamćeno kao prekretnica u njenoj karijeri.
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>