Eliita 8

Parovi

Elita 8: Preokret! Bebica rasplakao Miljanu Kulić! (VIDEO)

U toku emisije "Pitanja novinara," situacija u kući "Elita 8" postala je emotivna kada je Bebica svojim izlaganjem rasplakao Miljanu Kulić.

Elita 8: Preokret! Bebica rasplakao Miljanu Kulić! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Voditeljka Ana Radulović ugostila je novinare koji su postavljali škakljiva pitanja ukućanima, a razgovor između Bebice i Miljane u "Eliti 8", eskalirao je u dirljivu raspravu.

"Nemam nikakvu lošu nameru prema tebi. Ako ti ili Teodori nešto zatreba, slobodno se obrati," rekao je Bebica, pokušavajući da umiri situaciju.

Miljana je emotivno odgovorila: "Nikada te nisam ismejavala, niti ćeš od mene čuti uvredu. Samo mi reci, zašto misliš da je moja majka najgora?"


Foto: YouTube printscreen/Pink TV

Bebica je uzvratio iskrenim mišljenjem: "Neću sad ulaziti u detalje, ali smatram da te je ona na neki način upropastila. Kada bude tema, izneću svoje stavove."

Miljana nije ostala dužna: "Ne razumem zašto misliš tako, posebno ako ti je, kako kažeš, mnogo valjala. Moj tata je uvek bio uz mene, zaobiđi moju mamu."

Bebica je priznao koliko mu je otac značio u životu, ali je dodao: "Neću dolaziti na tvoj rođendan, Teodora može da ide ako želi."

Miljana mu je hladno odgovorila: "I nisi pozvan, ja imam svoje principe."

Ovaj emotivni trenutak razotkrio je dublje porodične tenzije između njih dvoje, dok su gledaoci ostali u iščekivanju daljeg razvoja situacije.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>