Region

Svet

Eva Ras se oglasila nakon smrti Radmile Živković i raznežila sve

Glumica Radmila Živković, preminula je u 72 godini, a mnoge njene kolege u neverici su primile ovu vest.

Eva Ras se oglasila nakon smrti Radmile Živković i raznežila sve Foto: YouTube printscreen Ilustracija



Iako ništa nije izgledalo kao da će doći do ovog tragičnog trenutka, 20. septembra sve je iznenadila vest da je glumica Radmila Živković preminula.

Eva Ras oglasila se nakon tužne vesti i otkrila kakava je Radmila zapravo bila

- Za tužnu vest sam saznala na ulici i ne mogu da vam opišem koliko mi je žao. Sve je ovo iznenada za nas. Ona je za mene bila najbolja gospođa Ministarka. Ona je u toj ulozi bila maestralna i ja to nikada nisam krila. Iznenađena sam zbog njene smrti jer je ona za mene bila oličenje zdravlja, počinje svoju priču za "Blic" Eva Ras i nastavlja:


Foto: Youtube printscreen/K1

- Sada je sezona zimnice i to su bili dani kada smo nas dve pričale o cepkanoj paprici i ajvaru. Uvek smo pričale o tim ženskim stvarima, jer i mi glumci smo obični ljudi i radimo sve što i ostali u to doba godine. Teško mi je zbog svega, eto ove godine ajvar nije stigla da napravi. Naši susreti su uvek bili lepi. Mnogi su nas napustili od početka godine i ja mislim da je to neka greška prirode, ostade nam scena pusta. Stalno neko umire, a umetost ostaje bez najboljih
- rekla je Eva.

- Teško mi je zbog Bojane, jako sam tužna što je ostala bez majke mlada. Ja sam bez svoje ostala u 46 godina, a ona ranije. To se teško podnosi. Nek ima snage za sve, a Radmili nek je laka zemlja - rekla je slavna glumica. 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus/Blic

Povezane vesti:


>