Region

Svet

Anica Milenković se nakon 16 godina vratila u Srbiju i otkrila da li se vraća na estradu!

Nakon što je u mladosti osvojila estradnu scenu pesmom "Na lančiću ime tvoje" sa samo 13 godina, Anica Milenković je iznenada napustila svet muzike na vrhuncu karijere.

Anica Milenković se nakon 16 godina vratila u Srbiju i otkrila da li se vraća na estradu! Foto: YouTube printscreen/Svetski Radio



Godinama se spekulisalo o njenom životu van javnosti, dok je Anica tiho gradila porodičnu sreću. Sada, posle više od decenije tišine, Milenkovićeva je otkrila da nije sigurna da li će se ikada vratiti na muzičku scenu.

U svom emotivnom obraćanju, Anica je podelila razloge zbog kojih se povukla iz sveta slavnih i prioritete koje danas ima:

"Sada se fokusiram na porodicu, deca rastu i želim da budem uz njih dok prolaze kroz te ključne faze. Želim da se osvrnem jednog dana i kažem da su izrasli u poštene ljude. Muzika jeste moj život, ali ne na način na koji sam nekada mislila. Nemam više želju za kamerama, arenama i pritiskom koji dolazi sa estradnim svetom", rekla je ona za Kurir. 


Foto: Youtube printscreen

Iako priznaje da joj pevanje i dalje donosi radost, Anica naglašava da je sada pronašla mir u svakodnevnom životu:

 "Mnogima je slava oduzela ono najvažnije, ali ja sam izabrala porodicu. Neću forsirati povratak na scenu, možda snimim neku pesmu, ali nisam opsednuta time da budem velika zvezda. Moj fokus su ljudi koje volim, a ne sjaj i novac."

Milenkovićeva je istakla da je danas srećna žena, okružena ljudima koji je cene i vole. Iako je priznala da je mogla postići još mnogo toga u karijeri, nema žaljenja: "Ne žalim zbog odluka koje sam donela, sada živim život koji volim i u kojem sam pronašla svoj mir."

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>