Region

Svet

Dragana Mirković na koncertu uradila neverovatnu stvar: 40 godina me niko nije delio od moje publike!

Na nedavnom koncertu Dragane Mirković, publika je prisustvovala neočekivanom i dirljivom trenutku kada je pevačica odlučila da ukloni barijeru između sebe i obožavalaca. 

Dragana Mirković na koncertu uradila neverovatnu stvar: 40 godina me niko nije delio od moje publike! Foto: Insatgram printscreen/draganamirkovic



Naime, u toku nastupa, primetila je ogradu koja je odvajala publiku od bine, što joj se nije dopalo, pa je prekinula koncert kako bi se ta prepreka uklonila.

"Molim vas, pa 40 godina me niko nije delio od moje publike. Molim vas, sklonite ogradu. Ovaj prednji deo ograde ka meni pomerite. Evo, na moju odgovornost – rekla je Dragana, obraćajući se obezbeđenju.


Foto: Tik Tok printscreen

Obezbeđenje, zatečeno njenim zahtevom, ipak je poslušalo, pomerilo ogradu i omogućilo publici da priđe bliže bini. Tek nakon toga, Dragana je nastavila svoj koncert i publiku počastila hitom "Sama kao list na vetru", što je dodatno pojačalo emotivnu atmosferu.

Ovim gestom, Dragana Mirković je još jednom pokazala koliko joj je važna bliskost s publikom, naglašavajući da je za nju neprocenjiva podrška koju dobija već decenijama.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>