Region

Svet

Jelena Karleuša: Pevačice su često žrtve pogrešnih izbora!

Jelena Karleuša, regionalna muzička ikona, nedavno je prošla kroz tešku fazu u svom životu - razvod od supruga Duška Tošića. 

Jelena Karleuša: Pevačice su često žrtve pogrešnih izbora! Foto: YouTube printscreen/TV Prva



U nedavnom gostovanju na Prvoj televiziji, Karleuša je otvoreno govorila o svojim osećanjima i iskustvima vezanim za ovaj emotivni period.


Foto: Instagram printscreen/karleusastar

"Razvod je uvek težak, a još teže je kad si javna ličnost",
priznaje Karleuša. 

"Često se nalaziš pod mikroskopom i svi komentari i spekulacije mogu dodatno otežati situaciju. Ono što želim da istaknem je da ako nekoga voliš, moraš ga voleti sa svim onim što dolazi uz njega - i sa svim pričama koje se pišu o njemu."



Karleuša je naglasila da je estradna scena često puna nesrećnih žena koje se teško nose sa životom pod svetlima reflektora. 

"Pevačice su često zaljubljive i mogu se ‘lepo’ vezati za pogrešne muškarce", kaže ona.

 "Svima savetujem, pa i sebi, da budemo sa onim muškarcem koji nas istinski ceni i ponosi se nama. Tek tada možemo otvoreno pričati o svojoj vezi."

Tokom ovog teškog perioda, Karleuša je primila mnoge poruke podrške, među kojima je posebno istakla one od koleginica i prijateljica. 

"Jedna od njih je Dragana Mirković, koja se sada suočava sa sličnim izazovima", otkriva Jelena. 

"Dragana je jedna od najvažnijih figura u našoj muzičkoj industriji i sve što je postigla je rezultat njenog truda i talenta. Želim joj mnogo snage i želim da zna da će njeni uspesi uvek biti vrednovani bez obzira na trenutne probleme."

Jelena Karleuša je svojom iskrenošću i podrškom pokazala da je i u najtežim trenucima moguće pronaći snagu i razumevanje.


 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>