Region

Svet

Rada Manojlović otkrila sve o raskidu sa Milanom Stankovićem

Od tinejdžerske ljubavi koja je trajala pet godina, pa sve do današnjeg dana, njihova veza ne prestaje da intrigira javnost.

Rada Manojlović otkrila sve o raskidu sa Milanom Stankovićem Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Pevačica Rada Manojlović i njen nekadašnji partner i kolega Milan Stanković, danas su u dobrim odnosima, iako rastanak nije bio lak.

– On je meni i tad bio sve. I sa njim sam mislila da će to biti do kraj života. Sto posto sam bila sigurna. Volela sam ga i on mene. Mnogo smo se mi voleli. Pet godina smo mi bili u vezi, živeli zajedno – prisetila se Rada. – Ne mogu da kažem ni da je on kriv, ni da sam ja kriva. Užasno je izgledao raskid. Toliko užasno da ne znam i da li je trebalo. Nismo se mi nikada ni udaljili. Mi smo do poslednjeg dana živeli zajedno i sve je bilo super. Ali nekako, valjda, tim svojim ponašanjem i uljuljkivanjem, napravila sam od njega, neću reći dete, nego kao, eto, da sam moja majka. Možda sam ja izgubila neki osećaj muškarca – ispričala je Rada.

Poznato je da pevačica nikada nije krila svoje partnere, pa je tako pored njene veze sa Milanom, javnost pomno ispratila i onu sa još jednim kolegom, Harisom Berkovićem. Međutim, za raskid sa Milanom kriv je košarkaški skaut Momir Gajić.

– Desilo se to da sam se zaljubila u drugog. Nisam ni znala da je moje srce slobodno za drugog. Na kraju, kad sam ja počela da razmišljam o drugome, meni je bilo krivo. Ja sam htela da se ubijem. Jako mi je bilo teško jer je u meni borila se ta neka strast koja se kao probudila i nešto što ja imam, što znam da je... Ne, nije krivica, nego što znam da neću imati sa drugim – ispričala je Rada.

Pored toga što joj mladalačka ljubav ostala u lepom sećanju, Rada priznaje da su njeno ponašanje i zahladneli odnosi doveli do prekida veze.

– Ja kad se ohladim, ja se ohladim i ne krijem ni za javnost. Ja sam toliko očigledna kad promenim ponašanje. Jednostavno, nešto nije u redu, videlo se. I mnogo mi je krivo što sam dozvolila nekim strastima da prevladaju. Opet kažem, ne mogu da se kajem. Svako je meni doneo nešto u život, neko iskustvo i nešto sam naučila iz svake veze – zaključila je Manojlović.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus/Srbija Danas

Povezane vesti:


>