Sme�no

Ostalo

Takmičar na smešan način uvredio Jovana Memedovića: Pogledajte reakciju voditelja kviza Potera? (VIDEO)

Nova sezona kviza Potera započela je u velikom stilu ovog septembra, a voditelj Jovan Memedović još jednom je dokazao da je majstor duhovitih trenutaka.

Takmičar na smešan način uvredio Jovana Memedovića: Pogledajte reakciju voditelja kviza Potera? (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Mokrogorska TV



U jednoj od nedavnih epizoda, situacija sa takmičarom postala je viralni hit na društvenim mrežama.


Foto: TikTokk printscreen

Naime, tokom kviza, takmičar je trebalo da odgovori na pitanje koje slovo je Vuk Karadžić preuzeo iz latiničnog pisma. Ponuđeni odgovori bili su "J", "C" i "H". Dok je razmišljao, takmičar se setio zanimljive priče koja mu je pomogla da izabere pravi odgovor.

Kada je označio slovo "J", voditelj Memedović ga je upitao: "Da li Vam ovo zvuči poznato?" Takmičar je uz osmeh ispričao priču: "Postoji priča o Vuku Karadžiću i nekom Jovani... Ne sećam se prezimena, ali legenda kaže da je neko upitao Vuka zašto je uzeo slovo 'J', na što je Vuk odgovorio: 'Da nisam uzeo, ti ne bi bio Jovan, nego Ovan.'"

Na ovu humorističnu anegdotu, Memedović je reagovao na svoj prepoznatljiv način, pretvarajući se da je uvređen: "Da li ovo ima veze sa mnom u ovom trenutku ili...?"

Takmičar se samo nasmejao i odgovorio: "Apsolutno ne."

Ovaj simpatičan trenutak iz kviza brzo je osvojio internet, pokazujući da Potera nastavlja da zabavlja gledaoce sa sjajnim humorom i duhovitim situacijama.

Video možete pogledati ovde

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>