Region

Svet

Ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića otvoreno o problemu: Evo šta muči Niku! (VIDEO)

Ćerka pop zvezde Jelene Karleuše i fudbalera Duška Tošića, Nika Tošić, redovno deli sadržaje na društvenim mrežama, posebno na TikToku.

Ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića otvoreno o problemu: Evo šta muči Niku! (VIDEO) Foto:Instagram printscreen/karleusastar



Kroz svoje videe prikazuje svakodnevne aktivnosti poput spremanja za školu, nege, šminkanja i modnih saveta, dok istovremeno govori o svojim iskustvima iz škole i života. 


Foto: Tilk Tok printscreeen/frnotnika

Nika je objavila video u kojem je otvoreno razgovarala sa pratiocima o izazovima i predrasudama sa kojima se suočava tokom svog odrastanja.

- Znate ljudi, u životu je sve teško. Danas sam imala devet časova, ko može to da preživi? DEVET! Zašto moja škola misli da ja nemam život van škole? Mogu da stignem da spavam, jedino to. Nema veze ljudi, život je lep, samo čekamo januar, zimski raspust - rekla je Nika u svom izlaganju, a onda je nastavila:

- Zašto ljudi misle kad me upoznaju kao: "Mislila sam da si ti razmažena i da se hvališ puno". Imam poznate roditelje, razumem, ali, kakve to ima veze kako se ja ponašam? Oni su mene jako dobro vaspitali, kao što vidite, da se ja ne hvalim ovde, nego samo pričam o mom životu i kako moram da idem u školu, to je to - rekla je Nika u videu koji možete pogledati ovde

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>