Zadruga

Parovi

Adam Djogani verio dugogodišnju devojku - fanovi oduševljeni!

Adam Đogani iznenadio je pratioce na Instagramu radosnom objavom – veridbom sa svojom dugogodišnjom devojkom! Fotka srećnog para izazvala je lavinu emotivnih reakcija i čestitki, a fanovi već nestrpljivo čekaju detalje o svadbi.

Adam Djogani verio dugogodišnju devojku - fanovi oduševljeni! Foto: Printscreen Youtube/adamdjogani





Poznati rijaliti učesnik Adam Đogani obradovao je svoje pratioce na Instagramu objavivši radosnu vest – verio se sa svojom dugogodišnjom devojkom! Uz osmeh koji nije skidao s lica, Adam je podelio emotivnu fotografiju sa verenicom, izazvavši lavinu pozitivnih reakcija. Njegova poruka u pratnji objave dirnula je mnoge, a čestitke su počele da pristižu sa svih strana.

Ubrzo nakon što je objava postala viralna, javne ličnosti i brojni fanovi iz sveta estrade izrazili su oduševljenje i uputili najlepše želje paru, koji je odlučio da svoju dugogodišnju ljubav kruniše veridbom. Adam i njegova devojka već dugo su pod budnim okom javnosti, ali su svoj odnos uglavnom držali daleko od reflektora. Upravo zbog toga ova vest je još više iznenadila i obradovala njihove pratioce.





Njihova ljubavna priča, puna podrške i razumevanja, inspirisala je mnoge, a sada, kada su napravili korak ka ozvaničenju veze, fanovi sa nestrpljenjem očekuju sledeće detalje. Objavom o veridbi, Adam je još jednom pokazao koliko je važno imati podršku bližnjih i fanova u ključnim trenucima, a pozitivne reakcije nisu izostale.

Brojni obožavaoci već nagađaju kako će izgledati svadba, a sigurno je da će ovaj događaj biti jedan od najzanimljivijih u svetu poznatih. Među prvima su Adamu čestitali Luna Đogani i Marko Miljković, izražavajući svoju sreću zbog ovih divnih vesti.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>