Region

Svet

Marija Šerifović o današnjem sistemu vrednosti: Doslovno je jedan horor film!

Marija Šerifović, jedina srpska pobednica na Evroviziji, poznata je po tome što uvek iskreno i bez ustručavanja izražava svoje mišljenje. 

Marija Šerifović o današnjem sistemu vrednosti: Doslovno je jedan horor film! Foto: YouTube printscreen/marijaserifovic



Na snimanju nove sezone "Zvezda Granda," u svom prepoznatljivom stilu, podelila je očekivanja od novih takmičara, osvrnula se na pevače koji neumorno vežbaju, ali i prokomentarisala društvene vrednosti u Srbiji. 

Kao ćerka Verice Šerifović, Marija je izgradila reputaciju osobe koja se ne libi da javno iznese svoje stavove, uvek direktna i otvorena.

- Možda su mi Zvezde Granda i nedostajale, radujem se nekom novom druženju - rekla je Marija, pa izrazila svoje nezadovoljstvo, stanjem na muzičkoj sceni.


Foto: Instagram printscreen/serifovic

- Postoje sistemske greške, koje bi trebalo da se iskoriste, nekim ljudima bi trebalo trajno da se zabrani da se bave ovim poslom, a vi da ih emitujete i da nam ih plasirate, da naša deca to uče i upijaju, to je mnogo ozbiljnija tema. Balkanska muzika nikada nije bila više u s**nju.


Marija je otkrila za Blic i da joj se sistem vrednosti u Srbiji ne dopada.

- Mi nemamo sistem vrednosti. Potpuno je pogrešan, mene kao majku to uopšte ne raduje, pošto ono što nam deca, uče, slušaju, gledaju, čime ih uče, doslovno jedan horor film - rekla je Šerifovićka, pa prokomentarisala određene svoje kolege.

- Neka rade 90 dana tokom leta, meni je to potpuno jasno, mladi su treba da se kupe stanovi, plaćaju pelene. Postoje oni za koje mi nije jasno zašto sebi to rade. Ja sam zdrava i prava, imam 39 godina, neću da pevam više od 30 puta godišnje, jer mi nije potrebno. - zaključila je Marija

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>