Region

Svet

Nemanja Majdov suspendovan zbog vere: Miloš Biković poslao snažnu poruku podrške!

Srpski džudista Nemanja Majdov kažnjen je petomesečnom suspenzijom zbog prekrštanja na Olimpijskim igrama u Parizu, što je izazvalo reakcije u javnosti. Glumac Miloš Biković pružio mu je emotivnu podršku putem društvenih mreža, citirajući Sveto jevanđelje i stajući uz sportistu u ovom teškom trenutku.

Nemanja Majdov suspendovan zbog vere: Miloš Biković poslao snažnu poruku podrške! Foto: Printscreen Youtube/OTP Banka




Srpski džudista Nemanja Majdov kažnjen je petomesečnom suspenzijom zbog kršenja religijskih pravila na Olimpijskim igrama u Parizu, nakon što se pre borbi prekrstio.

Iako je upozoren od strane džudo federacije o mogućim posledicama, Majdov je odbio da se izvini, što je dovelo do zvanične suspenzije. Povodom ovog događaja oglasio se i naš proslavljeni glumac Miloš Biković na Instagramu.

Na ruskom jeziku, Biković je istakao da je Majdov suspendovan zbog prekrštanja, nakon čega je podelio citat iz Svetog jevanđelja po Mateju: "Blaženi ste kada vas sramote i progone i lažući govore protiv vas svakojake rđave riječi, zbog mene. Radujte se i veselite se, jer je velika plata vaša na nebesima, jer su tako progonili i proroke prije vas."


Miloš Biković poslao snažnu poruku podrške
Foto: Printscreen Youtube/Telegraf


Na kraju je dodao i poruku na srpskom, uz podršku Majdovu:

Podrška za brata - napisao je Biković.




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>