Zvezde Granda

Parovi

Iznenađenje u Zvezdama Granda: Povratak Sanje Kužet oduševio sve prisutne!

Sanja Kužet se iznenada pojavila na snimanju prve epizode nove sezone "Zvezda Granda" i izazvala oduševljenje svih prisutnih. U ležernom izdanju, samo dva meseca nakon porođaja, Sanja je plenila pažnju, dok publiku čekaju promene u voditeljskom timu!

Iznenađenje u Zvezdama Granda: Povratak Sanje Kužet oduševio sve prisutne! Foto: Printscreen Instagram/sanja_kuzet




Prošle godine, Sanja Kužet se povukla sa voditeljske pozicije zbog porodiljskog odsustva, a njen posao privremeno je preuzela pevačica Ana Sević.

U prvom snimanju nove sezone "Zvezda Granda", Sanja se pojavila neočekivano, izazvavši oduševljenje prisutnih. Bila je obučena opušteno – u roze trenerci, beloj majici i tamnom sakou, a kosu je vezala u rep.

Pre samo dva meseca, Sanja je postala majka, a njen izgled nakon porođaja oduševio je sve prisutne. Na društvenim mrežama redovno deli trenutke sa svojim sinom, dok su je tokom snimanja mnogi toplo dočekali. Razgovarala je s kolegama, među kojima su Voja i Ana Sević.

Žiri "Zvezda Granda" ostaje nepromenjen, ali voditeljski tim doživljava značajne promene. Ana Sević i dalje vodi emisiju, dok će joj novi partner biti pevač Milan Mitrović. Voja Nedeljković će ove sezone biti moderator emisije, preuzimajući privremeno ulogu Saše Popovića, koji se uskoro vraća na scenu. Kako je Sanja Kužet izgledala pogledajte OVDE.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>