Region

Svet

Emotivni trenutak na nastupu: Nataša Bekvalac poslala snažnu poruku ženama! (VIDEO)

Na jednom od svojih nastupa, Nataša Bekvalac je iznenadila publiku iskrenom izjavom. U prepunom klubu, poznata pevačica je priznala da vlasnici klubova često ne vole kada ona peva. 

Emotivni trenutak na nastupu: Nataša Bekvalac poslala snažnu poruku ženama! (VIDEO) Foto: TikTok printscreen/paunovickaaa



Iako su njeni nastupi poznati po energiji i odličnom raspoloženju, Bekvalčeva je odlučila da prekine izvedbu kako bi se obratila ženama u publici, koje su te večeri dominirale prostorom.

Ovaj trenutak izazvao je posebnu pažnju i postao tema razgovora, jer je Nataša otvoreno podelila svoje iskustvo, dok je atmosfera u klubu ostala ispunjena snažnim emocijama.


Foto: Tik Tok printscreen

- Vlasnici diskoteka i klubova, uglavnom prevrću oči kada ja trebam da im gostujem, ne vole. Kažu da na mojim nastupima dolaze žene, čast izuzecima, a žene kažu da ne troše. Nema velikog pazara kada ja dođem, a ja bih da poručim dragim mojim ženama - da rade, da budu vredne, da plaćaju svoja pića i svoje račune, da moji nastupi uvek budu puni žena, koje imaju svoju lovu, jer ja ću pevati uvek pesme samo za žene
- rekla je Nataša na nastupu i izazvala oduševljenje u publici.

Video možete pogledati ovde.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>