Region

Svet

Duško Tošić se oglasio nakon razvoda od Jelene Karleuše: Sve ružne stvari treba da ostanu iza nas! (FOTO)

Jelena Kareluša i Duško Tošić, razveli su se nakon 16 godina braka, a bivši fudbaler na društvenoj mreži Instagram objasnio je i detalje rastanka.

Duško Tošić se oglasio nakon razvoda od Jelene Karleuše: Sve ružne stvari treba da ostanu iza nas! (FOTO) Foto: Instagram printscreen/duskotosic



Iako je Jelena često u medijima iznosila stvari iz njihovog odnosa, fudbaler je mudro ćutao. Dva puta se do sada oglasio nakon čitave ove neprijatne situacije. 

Nakon što je Jelena objavila da je i zvanično potpisala papire za razvod, oglasio se i fudbaler i otkrio detalje sporazumnog razvoda braka nakon 16 godina.

"Nakon 16 godina braka sporazumno sam se razveo od majke moje dece Jelene. Sporazum je sastavljen obostrano i na zadovoljstvo svih, a najviše se odnosilo na budućnost naše dece što je nama najbitnije. Sva naša zajednička nepokretna imovina smo se dogovorili da pripadne našim ćerkama Niki i Atini. Takođe, svaka obaveza mene kao oca i muške figure se podrazumeva. Meni je najbitnija stavka bila da mogu da provodim vreme sa našom decom kad god poželim i kad god sam u prilici.


Foto: Instagram printscreen/duskotosic

"Što se tiče mog i Jeleninog odnosa, normalno je kada se razvod dešava da postoji i ljutnje i varnica, ali ja se nadam da će i to prestati jednog dana. Smatram da je Jelena dobra majka i dobar drug i voleo bih da ostanemo prijatelji i imamo dobar odnos zbog naše dece. Jeleni želim sve najbolje i uvek ću biti tu za majku svoje dece kao i ja svoju decu. Sve ružne stvari treba da ostanu iza nas i da jedino naša deca budu centar našeg sveta kao što jesu. Veliki pozdrav, Duško"
  napisao je bivši fudbaler na Instagramu.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>