Region

Svet

Branislav Lečić otkrio detalje saobraćajne nezgode: Na čudan način sam doživeo gubitak svesti!

Branislav Lečić, juče je u ranim jutarnjim časovima doživeo saobraćajnu nezgodu, kada je na mostu Gazala, udario u bankinu.

Branislav Lečić otkrio detalje saobraćajne nezgode: Na čudan način sam doživeo gubitak svesti! Foto: YouTube printscreen/K1 TV



U emisiji "Premijera-vikend specijal" naš legendarni glumac, otkrio je detalje saobraćajne nesreće i otkrio kako se oseća.


Foto: YouTube printscreen/K1 TV​

- Hvala Bogu jeste, u redu je, pre dva sata sam došao iz Urgentnog centra. Imao sam ispitivanja i istraživanja, povredio sam levu ruku, lakat sam udario malo jače, ali nemam problema sa glavom, srcem, stomakom... Ova neprijatnost se desila deset minuta do 9, krenuo sam na aerodrom da dočekam svoju ćerku Anu, dogovorili smo se da je sačekam da ne bi išla taksijem. Izgubio sam kontrolu, tj. na jedan čudan način sam doživeo gubitak trenutka svesti, nisam išao ni brzo, ali sam izgubio taj osećaj prisustva i bilo je dovoljno da izgubim i kontrolu, auto se proklizao i udario sam u bankinu
- rekao je Lečić i dodao: 

- Ja lično mislim da je to posledica, pošto vidim da je sve u redu kada su istraživali u Urgentnom centru, stresa sigurno, meni se stalno vraća stres koji sam doživeo dugo godina iza, a sledeća stvar je da sam udario detoks, nisam imao punu ishranu, a treće, možda i ključno, promena temperature koja me je šokirala. Mislim da je sve to uticalo na to da se ne osećam dobro, tako da savetujem svima da obrate pažnju. Ja ću nastaviti sa ispitivanjima, na svu sreću nikoga nisam udario ja lično, osećam se dobro, niti sam sebe ozledio da to ne bude nepopravljivo - zaključio je Branislav.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>