Region

Svet

Jelena Karleuša dobila ogromnu podršku kolega nakon razvoda od Duška Tošića!

Nakon što je objavila vest o razvodu od Duška Tošića, Jelena Karleuša dobila je podršku brojnih kolega iz muzičke industrije. Među prvima se oglasio Radiša Trajković Đani, pruživši javno reči podrške popularnoj pevačici u ovom teškom periodu.

Jelena Karleuša dobila ogromnu podršku kolega nakon razvoda od Duška Tošića! Foto: Printscreen Youtube/Alo





Pevačica Jelena Karleuša zvanično je okončala brak sa Duškom Tošićem nakon 16 godina zajedničkog života, potpisavši papire za sporazumni razvod. Ova vest privukla je veliku pažnju javnosti, a Jelena je odlučila da otvoreno podeli svoja osećanja i mišljenja putem društvenih mreža.

„Iako mnogi mudri ljudi tvrde da bivši supružnici treba da ostanu u dobrim odnosima zbog dece, ja više ne želim nikakav kontakt niti povezanost sa prošlim periodom svog života, osim ako se ne radi o pitanju života i smrti. U takvim situacijama bih verovatno i poginula. Svako može napraviti decu i oženiti se, ali ne može svako biti muž. Muž je onaj koji stoji uz svoju ženu, kao što se kaže na venčanju: 'I u dobru i u zlu...' A mene je život, nažalost ili na sreću, obdario snagom da kroz sve probleme i izazove, kroz more zla i loših ljudi, prolazim sama. I to znam,“ napisala je Karleuša na Instagramu.

Jelenina odluka da se posveti ćerkama, Atini i Niki, te da im prenese imovinu, izazvala je veliki interes medija i javnosti. Njene reči naišle su na podršku mnogih poznatih ličnosti, uključujući i popularnog pevača Radišu Trajkovića Đanija, čiji je komentar bio jedan od 1.400 na njenom postu, koji je prikupio preko 58.000 lajkova i hiljade šerova.



Jelena Karleuša i Duško Tošić sa ćerkama
Foto: Printscreen Youtube/Trending



Podsećamo, Jelena je ranije pružila javnu podršku Đaniju tokom skandala povodom dočeka olimpijaca, kada je rekla: „Pravda za kralja Đanija! Je l' moguće da neko nije dao njemu mikrofon umesto nekoj Ini? Moj prijatelji i ja svaki dan slušamo tvoje pesme, Đani!“

U izjavi za Telegraf, Karleuša je istakla koliko ceni Đanija, opisujući ga kao legendu bez filtera, koja iskreno pokazuje svoja osećanja. „On brutalno peva i ima neverovatne pesme. Narodnjake obično ne slušam, ali kad ih slušam, to je Đani,“ dodala je.
 

Reakcije kolega


Brojni muzičari i javne ličnosti pružili su podršku Jeleni u ovom teškom trenutku, među kojima se izdvojio Đani, kojeg je Karleuša često isticala zbog njegovog talenta i autentičnosti na muzičkoj sceni.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>