Region

Svet

Vesna Djogani o muzičkoj sceni i medijskim dramama: Desingerica nije moj kolega!

Popularna pevačica Vesna Đogani bila je gošća u emisiji "In3gantno", gde je otvoreno i iskreno govorila o kolegama i muzičkoj sceni. 

Vesna Djogani o muzičkoj sceni i medijskim dramama: Desingerica nije moj kolega! Foto: Instagram printscreen/vesnadjogani



Tokom intervjua, Đoganijeva je iznela svoje mišljenje o reperu Dragomiru Despiću Desingerici, jasno stavljajući do znanja da ga ne smatra svojim kolegom.

- On je performer, on nije moj kolega. U svetu mnogi veći muzičari rade mnogo veće gadosti - izjavila je Vesna.

Takođe se osvrnula na pesmu "Muškarčina", koju izvode Ceca Ražnatović i Mihajlo Veruović Vojaž, priznajući da joj taj muzički pravac nije po ukusu.


Foto: Instagram printscreen/vesnadjogani​

- Meni se to ne sviđa. Meni to nije pesma. Ta melodija, meni to nije leglo
- rekla je iskreno Đoganijeva.

Vesna je podelila priču o razgovoru u frizerskom salonu, gde je čula kako se Melina Džinović hvali da je imala momka dok je bila u braku. 

Ta izjava izazvala je mnogo reakcija u medijima, a Vesna je sada otkrila da joj se nakon toga javio Haris Džinović.

- Jeste, podrška je bila. Kad sam u pravu, onda sam u pravu. Kad nisam, ja se ne mešam - objasnila je.

Tokom emisije, Vesna se dotakla i sukoba između Milice Pavlović i Ane Nikolić oko pesme "Provereno", naglašavajući kako je Pavlovićeva mogla bolje da postupi.

- To je jedna stara drama, u tom momentu je malo preterala. Baš je preterala. Curo, kako ne shvataš da treba da uhvatiš tu Anu i da kažeš: "Svaka ti čast." Mi u ovom poslu znamo koliko je taj marketing bitan - zaključila je Đoganijeva u emisiji "In3gantno" na televiziji K1.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>