Region

Svet

Sin Marije Veljković doživeo vršnjačko nasilje: Oglasila se voditeljka - Moj sin nije džak za udaranje! (FOTO)

Sin voditeljke Marije Veljković nedavno je postao meta vršnjačkog nasilja, što je izazvalo zabrinutost i pažnju javnosti. 

Sin Marije Veljković doživeo vršnjačko nasilje: Oglasila se voditeljka - Moj sin nije džak za udaranje! (FOTO) Foto: YouTube printscreen



Marija Veljković je odlučila da se oglasi na Instagramu i podeli detalje o ovom teškom iskustvu. U svojoj objavi, voditeljka je otkrila sve što je do sada saznala o incidentu i kako se njen sin nosi sa situacijom. 

Njeno obraćanje javnosti donosi ne samo detalje o samom nasilju, već i njenu borbu da zaštiti svog sina i osigura da se slične situacije ne ponove.

"Da li biste ćutali na vršnjačko nasilje? Ja ne mogu. Moj sin je poveren ljudima koji su garantovali da će sve biti u redu. A doživeo je nasilje 2 puta u toku prvog snimajućeg dana. Kao odgovor na moju prijavu nasilja, produkcija ga je izbacila iz projekta.

Kao ženi iz ovog posla, tolerancija i čak i nagradjivanje vršnjačkog nasilja, naročito posle svega što nas je zadesilo je nedopustiva.



Foto: Instagram printscreen/marijaveljkovic

Kao majka, razmišljam - Da li sam ja dete rodila da ga neko čupa, ismeva, i udara u glavu. NISAM!!!

S te strane, hvala PRODUKCIJI MONADA koja je moje dete isključila iz projekta. Jer moj sin nije džak za udaranje. Nek ide na vašu savest, moral i profesionalnost. Toliko."
- stoji u objavi voditeljke.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>