Region

Svet

Dado Polumenta napadnut na nastupu: Dobio šamar nasred bine!

Dado Polumenta, u jednoj emisiji je otkrio neprijatnu situaciju koju je doživeo tokom nastupa u Novom Pazaru.

Dado Polumenta napadnut na nastupu: Dobio šamar nasred bine! Foto: Instagram printscreen/dadopolumenta



Pevač je otvorio dušu i ispričao da je tokom jednog nastupa dobio šamar nasred bine. 

-Imao sam jednu situaciju u Novom Pazaru. Šamar sam dobio nasred bine ničim izazvano. Ne znam te ljude, ali razlog je zato što nisam hteo da dođem za taj sto kad su me zvali. „Znaš li ti ko te zove?“, rekao sam tada: „Vidi, da me zove ne znam ko, ja ne idem po stolovima. Onda je došao taj neki gazda kluba i ovaj iza njega mi opali šamar bez razloga. Sreća pa je tu bio moj otac. Ni danas mi nije jasno zašto se to desilo. Jedan je poginuo, ovog drugog su ubili. To Bog sve stavlja na svoje mesto – poručio je pevač za „Hajp“.

Dado Polumenta otvoreno je pričao o svim segmentima života, ali se dotakao i perioda kada je koristio psihoaktivne supstance.

U jednom trenutku svog života i karijereje, kako je i sam rekao, imao mnogo novca, ali je bez obzira na to kući dolazio sam i nezadovoljan.

-Ja sam jedan od prvih koji je pričao o tome. Zaista mogu na najlepši mogući način da skrenem pažnju mladima i da sa moje tačke gledišta ispričam neku priču šta je zapravo okidač u svemu tome. Mislim da je najveća uloga u čitavoj toj priči, društvo. Naravno, to vaspitanje izlazi prvo iz kuće, ako to imate, onda je glavni okidač to društvo. To je bukvalno sa kim si takav si i kako zračiš tako i privlačiš i to je nešto što je neminovno. Ako imate dobro društvo manje su šanse da vas zakači bilo šta od toga što je loše. Obično se to proba iz znatiželje. I kod mene je bila u pitanju radoznalost. Obično se nađe neko ko je šmeker u društvu i kao taj prvi je da vidiš ovo, da vidiš ono, sve je to iz neke radoznalosti. Već kasnije, kada sam počeo da radim, da putujem, to nije moglo da se izdrži – rekao je iskreno Dado i nastavio:


Foto: Instagram printscreen/dadopolumenta​

-Dok ti kontrolišeš tu supustancu, ali to nikad niko nije uspeo da iskontroliše, ali se čini čoveku, kao da može da kontroliše da popije dve, tri rakije, može da popije pet, nije mu ništa, al to ne mora da znači svaki put tako, nekad može i ta jedna čašica da bude… Ja sam defitivno posegao za tim stvarima prvo iz znatiželje, a posle iz nezadovoljtsva tog
– objasnio je Dado u u emisiji „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović“, prenosi Grand.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>