Region

Svet

Katarina Živković objavila prvu sliku sa sinom! (FOTO)

Pevačica Kaća Živković podelila je prvu fotografiju sa sinom mesec dana nakon porođaja, izazvavši pravu pometnju među njenim obožavaocima na Instagramu.

Katarina Živković objavila prvu sliku sa sinom! (FOTO) Foto:Instagram printscreen/katarinazivkovic



Na slici, na kojoj beba nosi bodi s natpisom „Ja volim mamu i volim tatu“, Kaća s ljubavlju drži svog sina na grudima, a emotivni trenutak odmah je osvojio srca fanova.

Nakon što je tokom trudnoće povukla iz javnosti, Kaća se ponovo oglasila početkom septembra, objavivši preslatku poruku povodom prvog meseca svog sina.

„Danas sam napunio mesec dana“, pisalo je u objavi ukrašenoj zekama i brojem 1 u plavoj boji, uz emodžije planete, plavog srca i ruku koje se mole.


Foto: Instagram printscreen/kacazivkovic

Pevačica je potom podelila i fotografiju dečakovih malih ruku, uz emotivnu poruku:

„Sve rođendanske svećice, u kasne sate molitve, deteline sa četiri lista, sve na jednu želju otišle... Tebe srećo moja, tražila sam ja od Boga. Dečače moj mali, ti si puzla koja fali, da se cela slika sklopi, da ko nikad život volim. U jednom telu srca dva, ostvarenje je mnoga sna.“

Ova dirljiva objava pokazuje koliko je Kaća srećna i ponosna na svoje novo ostvarenje, a njeni fanovi su s radošću reagovali na ovaj intiman uvid u njen privatni život.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>