Eliita 8

Parovi

Elita 8: Terza nakon samo dva dana flertovao sa drugom! Trudna Miliica ga javno ostavila (VIDEO)

Bivša elitarka Milica Veličković odbrojava dane do porođaja, dok je otac njenog deteta, Borislav Terzić Terza, ušao u "Elitu 8".

Elita 8: Terza nakon samo dva dana flertovao sa drugom! Trudna Miliica ga javno ostavila (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Međutim, njegova uloga u rijalitiju naišla je na probleme, jer je posle samo dva dana napravio grešku koju Milica neće oprostiti.

Naime, tokom žurke u Beloj kući, Terza je poslao srce cimerki Sofiji Janićijević, pokušavajući da to sakrije od kamera, ali bezuspešno. 

Mnogi su primetili da je zadrugar bacio oko na Janićijevićevu, a ubrzo se oglasila trudna Milica, koja je odlučno stavila tačku na njihov odnos.

"On je bruka i sramota, ja ga ostavljam. Rekla sam da neću trpeti nijednu jedinu grešku, ovo je već previše za mene. Posle dva dana je pokazao ko je i šta je, meni je još lakše", poručila je Veličkovićeva.

Istovremeno, Monika Stanojkova, još jedna učesnica "Elite", takođe je pokazala interesovanje za Terzu, a Milica je kratko prokomentarisala: 

"Pao je na Miljanu, što ne bi i na nju?!"

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>