Region

Svet

Seka Aleksić progovorila o novom dečku Jelene Karleuše: Zaljubljenost je prelepa stvar!

Seka Aleksić sinoć je oduševila nastupom u jednom od najpoznatijih beogradskih lokala, ali pažnju medija najviše su privukli njeni komentari o sve bližem odnosu sa Jelenom Karleušom.

Seka Aleksić progovorila o novom dečku Jelene Karleuše: Zaljubljenost je prelepa stvar! Foto: YouTube printscreen Ilustracija



Pevačica je potvrdila da su njih dve u redovnom kontaktu, čime je potvrdila spekulacije o njihovom prijateljstvu.

"Jelena i ja se često čujemo, komentarišemo sve i svašta," rekla je Seka, nagoveštavajući da razgovaraju o raznim temama.

Kada su je novinari upitali da li su pričale o Jeleninoj nedavnoj izjavi da gaji emocije prema jednom muškarcu, Seka je odgovorila:


,Foto. Instagram printscreen/jelenakarleusa

"Iskreno, nismo o tome pričale, ali mi je drago što je zaljubljena. Zaljubljenost je prelepa stvar." Ova izjava ostavila je prostora za dalje spekulacije o Jeleninom ljubavnom životu.

Podsećamo, Seka i Jelena nisu bile u dobrim odnosima dugi niz godina, ali je do pomirenja došlo kada je Seka istakla da ima lepo mišljenje o Karleuši.

"Kroz godine sam se menjala i sazrevala, a trudim se da ne zadržavam negativnu energiju. Sada imam veoma lepo mišljenje o Jeleni," napisala je Aleksićeva, dodajući da joj je drag i Jelenin PR tim.

Njihovo prijateljstvo dodatno se učvrstilo kada su se međusobno branile od kritika repera nove generacije. Seka je stala u Jeleninu odbranu od Crnog Ceraka, dok je Karleuša branila svoju novu prijateljicu u prepirci sa Mihajlom Veruovićem Vojažem, nakon što je Seka kritikovala DJ-eve koji koriste USB na nastupima.

Karleušina podrška dodatno je zbližila ove dve pevačice, čime su pokazale međusobno poštovanje na estradnoj sceni.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus/Blic

Povezane vesti:


>