Region

Svet

Rada Manojlović otvoreno o ljubavi, izdaji i greškama: Sve što sam mogla, pogrešila sam!

Rada Manojlović se iskreno osvrnula na životne izazove, priznajući da je tokom karijere donosila pogrešne odluke i da su je saradnici finansijski potkradali. U emotivnom intervjuu, otkriva detalje o svojoj ljubavi, stihovima nove pesme i želji da se uda, ali i o poteškoćama sa kojima se suočava zbog gustog poslovnog rasporeda.

Rada Manojlović otvoreno o ljubavi, izdaji i greškama: Sve što sam mogla, pogrešila sam! Screenshoot/Youtube/Hype tv 2




Pevačica Rada Manojlović iskreno je progovorila u jednoj emisiji o izazovima sa kojima se suočila tokom karijere, uključujući izdaju saradnika, ljubavne probleme i loše životne odluke koje je donela.

U novoj pesmi Rade Manojlović postoji stih: „Nisam drogirana da se družim s bivšim, pre ću s tvojom ribom da se zbližim”, a pevačica je objasnila šta je želela da poruči. „Pa, i mi malo da koristimo te izraze, ne mogu samo reperi. Bilo je i nekih poziva... Možda privlačim lošu sreću kad su momci u pitanju, stvarno više ne znam šta da mislim... Sad još da kažem da prelazim na žene, gde to vodi?”



Pevačica Rada Manojlović intervju
Screenshoot/Youtube/Hype tv 2



Nakon što je raskinula saradnju sa menadžerom s kojim je radila 15 godina, Rada se osvrnula na priče da su je saradnici finansijski oštetili: „Ja ne znam da naplatim ništa... Kao da mi je suđeno da pevam, radim i kopam bez prestanka. Bilo je trenutaka kada bih najradije udarala glavom o zid jer sam napravila sve moguće greške. Da sam 2015. godine bila pametnija i donela prave odluke, sve bi bilo drugačije, ali nikad nije kasno!”

Rada je takođe spomenula da bi volela da se uda, ali kako kaže, zbog gustog rasporeda to nije izvodljivo. „Možda bi moja sestra mogla da pronađe neki slobodan termin između svih ovih nastupa za svadbu!”

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>