Eliita 8

Parovi

Šok ispovest Ane Nikolić i Stefana iz Elite 8: Kako su ljubav i promena pola promenili sve!

Ana Nikolić i njen partner Stefan Gorda, učesnici rijalitija "Elita 8", otvoreno su govorili o svom emotivnom odnosu, Aninoj promeni pola i planovima za budućnost. Njihova želja da prikupe novac za surogat majku kako bi ostvarili san o potomstvu, izazvala je veliku pažnju publike, dok su njihovi iskreni razgovori o ljubavi i izazovima privukli simpatije gledalaca.

Šok ispovest Ane Nikolić i Stefana iz Elite 8: Kako su ljubav i promena pola promenili sve! Foto: Printscreen Youtube/Svetski Radio





Ana Nikolić, koja je pre promene pola bila poznata kao Mika Vasić, zajedno sa svojim partnerom Stefanom Gordom, ušla je u rijaliti šou "Elita 8" sa ciljem da prikupe sredstva za surogat majku, koja bi im pomogla da ostvare san o potomstvu.

Tokom jednog razgovora u rijalitiju, postavljeno je pitanje Stefanovih osećanja prema Ani pre i posle njene promene pola. "Nisam znao da je promenila pol, nisam pratio rijalitije jer sam bio zauzet poslom u Srbiji," rekao je Stefan, opisujući kako su započeli komunikaciju preko Instagrama. Nakon nekoliko razmenjenih poruka, Ana je tražila video poziv, a njihov prvi susret uživo doveo je do poljupca.

Stefan je objasnio kako su se upoznali 24. decembra prošle godine, nakon što joj je poslao glasovnu poruku. Ana je u početku bila oprezna, ali su ubrzo počeli ozbiljniju komunikaciju. Otkrila je da su ljudi mislili da je gej, ali su oni čekali da oboje prođu operacije pre nego što su imali intimne odnose.

Milan je pitao da li su njihovi roditelji zvali Anu i njenu prijateljicu Ivanom pre nego što su promenile pol, na šta je Ana potvrdno odgovorila. Tokom intervjua, Stefan je objasnio kako je saznao za promenu pola kada je jedan njegov prijatelj na društvenim mrežama otkrio Aninu prošlost.



Foto: Printscreen Youtube/Svetski Radio​


"Nisam znao, a kada sam saznao, spakovao sam se i otišao," priznao je Stefan. Iako je bio šokiran, ubrzo su ponovo stupili u kontakt i nastavili vezu. Ana je priznala da mu nije odmah rekla za promenu pola jer je želela da se prvo zaljubi u nju.

Stefanovi roditelji u početku nisu bili oduševljeni, ali je on stao iza svoje odluke. Njihov odnos je postao ozbiljan, a u rijalitiju su govorili i o mogućnosti Anine trudnoće, s obzirom da, kako tvrdi, još uvek ima matericu i jajnike. Stefan je istakao da su odlučni u svojoj nameri da zasnuju porodicu, bez obzira na sve izazove.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>