Region

Svet

Anica Lazić prvi put iskreno o vezi sa Lazarom Ristovskim: Otkrila trenutak kada najviše oseća razliku u godinama!

Veza Lazara Ristovskog i Anice Lazić izazvala je veliku pažnju javnosti zbog razlike od 39 godina.

Anica Lazić prvi put iskreno o vezi sa Lazarom Ristovskim: Otkrila trenutak kada najviše oseća razliku u godinama! Foto: Instagram printscreen/anicalazic



Anica Lazić je otvoreno govorila o vezi sa Lazarom Ristovskim, naglašavajući da razlika u godinama između njih nije nešto što se u svakodnevnom životu oseća. 

"Najviše se piše o godinama, a Lazar i ja to uopšte ne osećamo. Jedini trenutak kad primetimo razliku je kad jedemo palačinke — ja volim sa kremom, a on sa džemom i orasima. Tada osetimo, i to je to.", našalila se Anica za Blic.

Ona je izrazila žaljenje što društvo žene koje napune četrdeset godina često percipira kao "babe", kao da je starenje neka sramota. 


Foto: Instagram printscreen/anicalazic​

"Volela bih jednog dana da budem baba, to mi je cilj. Volela bih da budem baba jednog dana i meni je to cilj. Uvek sam bila okružena starijima od sebe i takva sam od kada sam se rodila, sve moje drugarice su starije od mene. Da li je to zrelost, ne znam, ali prosto mi je takav horoskop, bog mi je tako dao. Što se nas dvoje tiče, ta razlika u godinama je kod nas najmanje važna, a u medijima je najvažnija", rekla je, dodajući da se oduvek osećala zrelom i da su njeni prijatelji uvek bili stariji od nje
" rekla je, dodajući da se oduvek osećala zrelom i da su njeni prijatelji uvek bili stariji od nje. 
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>