Region

Svet

Kolaps u Kotoru zbog Jelene Rozge! Evo šta se tačno dogodilo!

Jedna od najpopularnijih regionalnih pevačica Jelena Rozga, održala je fenomenalan koncert u Kotoru.

Kolaps u Kotoru zbog Jelene Rozge! Evo šta se tačno dogodilo! Foto: Easy production


,
Popularna pevačica, priredila je spektakt u hotelu Hyatt Regency Kotor Bay Resort, i na najbolji mogući način zatvorila Hyatt Summer Stage.

U stilu svetskih zvezda, Jelena se pojavila na nastupu i oduševilasve prisutne svojim izgledom. Nizali su se komplimentiokupljenih na njen račun a ona je i pre i nakon koncerta našlavremena za sve fanove i strpljivo pozirala.

,, Koliko je samo lepa i normalna. Ostvario mi se san da je vidimi budem na njenom nastupu” - samo je jedan od komentaraokupljenih gostiju na ovom velikom koncertu.


Foto: Easy production

Nizali su se veliki Rozgini hitovi koji traju decenijama a najvišeovacija izazvala je njena nova pesma ,,Lavica” koju je izvelaviše puta na nagovor publike. Plavokosa Splićanka nije krila oduševljenje što peva na ovojpopularnoj manifestaciji a prizori sa koncerta su nestvari. Pored nje, do sada su na istom mestu pevali Petar Grašo, Nina Badrić, Nataša Bekvalac, Hari Mata Hari i mnogi drugi.


Foto: Easy production​

 -Ne mogu vam opisati koliko sam srećna i uzbuđena! Hvalamojoj najboljoj publici, koja mi iz dana u dan pruža bezrezervnupodršku i ljubav.
- izjavila je Rozga vidno srećna što je nastupilabaš na ovom mestu.

Jelena Rozga još jednom je dokazala zašto važi za jednu odnajvećih regionalnih zvezda a koncert u hotelu Hyatt Regency Kotor Bay Resort će se zasigurno dugo pamtiti.
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>