Region

Svet

Jovana Pajić otkrila deo nove pesme: Prezime se briše, radujte se bivše!

Prošlo je godinu i po dana od razvoda Jovane Pajić i Saleta Tropika, a oboje su u međuvremenu nastavili sa svojim životima i karijerama. Dok Jovana beleži uspehe sa novim pesmama, Sale uživa u novoj ljubavnoj vezi.

Jovana Pajić otkrila deo nove pesme: Prezime se briše, radujte se bivše! Foto: YouTube printscreen/TV E



Jovana trenutno radi na novoj pesmi, čiji tekst je napisao Danijel Pavlović, polubrat Marije Šerifović, dok je muziku komponovao Bojan Vasić. 

- Prezime se briše, radujte se bivše. Kažeš zrela za lečenje, mračnu sobu i ležanje Al’ zamalo, to zadovoljstvo ne dam ti, budalo…- glasi deo pesme.

Iako su mnogi primetili sličnosti između reči pesme i njenog ličnog iskustva tokom razvoda, Jovana je odbacila spekulacije da je pesma posvećena bivšem mužu.

– Tekst nije pisan sa nekom određenom namenom, već sam Danijelu dala slobodu da me interpretira kako oseća. Ne želim da moje pesme imaju „televisa presenta“ momenat, pa nisam želela da se bavim životnim situacijama na taj način – objasnila je pevačica.

Takođe je naglasila da za razliku od Saleta, trenutno nije zainteresovana za ljubavnu vezu. Fokus joj je na karijeri i nije spremna da balansira privatni život i posao u ovom trenutku.

 – Trenutno nemam prostora za novu ljubav. Ako se to desi, svakako nikada više neću stavljati karijeru u drugi plan – dodala je Jovana za televiziju E.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>