Elita 7

Parovi

Šokantni raskid: Anita Stanojlović i Anđelo Ranković prekinuli vezu nakon rijalitija?

Nakon što su pobrali simpatije publike u "Eliti 7", Anita Stanojlović i Anđelo Ranković su raskinuli! Anita je obrisala sve zajedničke fotografije, a njihovi fanovi su ostali u šoku. Saznajte šta se krije iza ovog neočekivanog kraja ljubavi.

Šokantni raskid: Anita Stanojlović i Anđelo Ranković prekinuli vezu nakon rijalitija? Foto: Printscreen Instagram/anitastanojlovicc





Pobednica rijalitija "Elita 7", Anita Stanojlović, nakon što je javno obelodanjeno da je prevarila suprugu Jovanu Tomić Matoru, uplovila je u emotivnu vezu sa Anđelom Rankovićem.






Iako su njih dvoje nastavili svoju romansu i nakon završetka rijalitija, čini se da je toj ljubavi došao kraj. Iako su imali značajnu podršku mnogobrojnih fanova, bilo je i onih koji su sumnjali u njihov odnos, predviđajući da će raskinuti čim završi emisija "Narod pita". Pažljivi pratioci ovog para primetili su da je Anita uklonila sve zajedničke fotografije sa Anđelom sa svog Instagram profila, a takođe su prestali da se prate na toj platformi.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>