Region

Svet

Svetlana Grubor nakon 10 godina napustila TV Pink - evo šta je poručila pratiocima!

Nakon celih deset godina na TV Pinku, popularna voditeljka Svetlana Grubor donela je iznenadnu odluku da napusti televiziju. Ovaj potez izazvao je brojne reakcije, a ona je na društvenim mrežama otkrila šta joj je najteže palo i kako se nosila sa svim izazovima.

Svetlana Grubor nakon 10 godina napustila TV Pink - evo šta je poručila pratiocima! Foto: Printscreen Instagram/svetlana.grubor



Nakon decenije rada na TV Pink, voditeljka Jutarnjeg programa, Svetlana Grubor, donela je odluku da napusti ovu televizijsku stanicu.

Svetlana je tu vest podelila sa svojim pratiocima na Instagramu, ističući da će iz tog perioda nositi najlepše uspomene. "Posle 10 godina rada, odlučila sam da se oprostim od TV Pink. Ostaće mi najlepše uspomene... Hvala kolegama na divnoj saradnji," poručila je voditeljka.






Pored toga, nedavno je govorila o izazovima balansiranja između posla i porodice, priznajući koliko je teško uskladiti karijeru sa privatnim životom: „Nije lako, ali sam pronašla rešenje. Spavam manje kako bih sve stigla, i iako sam ponekad iscrpljena, uz pomoć bližnjih sve to prevaziđem.“


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>