Eliita 8

Parovi

Elita 8: Branka Knežević priznala - Ne smeta mi ako je muškarac oženjen! (VIDEO)

Nova učesnica „Elite 8“, Branka Knežević, otvoreno je progovorila o svojim ljubavnim stavovima. U ekskluzivnom intervjuu otkrila je da je spremna da se bori za muškarca, čak i ako je on zauzet, jer, kako kaže – sve je to život!

Elita 8: Branka Knežević priznala - Ne smeta mi ako je muškarac oženjen! (VIDEO) Foto: Printscreen Youtube/Pink.rs



U razgovoru sa Brankom Knežević, novom učesnicom najpopularnijeg rijalitija na Balkanu, otkriveno je da joj je rastanak sa sinom bio izuzetno težak i emotivan.

Bilo je jako bolno jer smo moj sin i ja veoma bliski. Ovo je prvi put da se razdvajamo i suza je bilo na pretek. Razgovarali smo o tome mesecima pre nego što sam ušla - priznala je Branka.

Govoreći o svom privatnom životu, istakla je da ulazi u rijaliti kao slobodna žena, nakon što je pre dva meseca završila emotivnu vezu. Iako je bivšeg partnera duboko volela, njihov odnos se značajno promenio.

Bivši partner je počeo da se ponaša loše prema meni i mom sinu. Alkohol je postao veliki problem, pa sam bila prinuđena da napustim dom. Živeli smo zajedno, ali nisam mogla više da podnesem situaciju - ispričala je ona.










Na pitanje o potencijalnoj novoj ljubavi, Branka Knežević je odgovorila da je sve moguće, čak i nova veza unutar rijalitija.

Ja sam zaljubljive prirode, pa ako se desi prava hemija, ne bih isključila mogućnost nove ljubavi. Čak i ako je u pitanju oženjen muškarac, borila bih se za njega, naravno, samo ako je on spreman da se bori za mene - zaključila je Branka.

Ostaje da vidimo da li će se ljubavni zapleti desiti u "Eliti 8". Za sve detalje, pogledajte video koji sledi!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>