Region

Svet

Bajaga doživeo saobraćajnu nezgodu nakon Borine sahrane - emotivni trenutak pretvoren u dramu!

Momčilo Bajagić Bajaga, vraćajući se sa sahrane Bore Đorđevića, doživeo je saobraćajnu nezgodu na izlazu iz Čačka. Saznajte kako je prošao ovaj dramatičan trenutak i ko je pritekao u pomoć na licu mesta!

Bajaga doživeo saobraćajnu nezgodu nakon Borine sahrane - emotivni trenutak pretvoren u dramu! Foto: Printscreen Youtube/Republika hronika




Muzičar Momčilo Bajagić Bajaga doživeo je saobraćajnu nezgodu po povratku sa sahrane svog dugogodišnjeg prijatelja i kolege, Bore Đorđevića. Nesreća se dogodila na izlazu iz Čačka, dok se Bajaga, smešten na zadnjem sedištu automobila, vraćao ka Beogradu.

Do sudara je došlo kada je drugi automobil udario njihov auto. Srećom, niko nije povređen. U pomoć su odmah pritekli Milan Đurđević iz benda "Neverne bebe" i Miša Mijatović, dok je policija brzo stigla na mesto događaja kako bi izvršila uviđaj i sprovela potrebne procedure.



Foto: Printscreen Youtube/Republika hronika


Ova nezgoda dogodila se neposredno posle emotivne Bajagine posete sahrani Bore Đorđevića, frontmena grupe "Riblja čorba", čime je događaj dobio dodatnu težinu. Iako je moglo doći do ozbiljnijih posledica, situacija je prošla bez povreda, dok je materijalna šteta minimalna.

Očekuje se da Bajaga nastavi sa svojim profesionalnim obavezama, uprkos ovom neprijatnom događaju, a javnost će sigurno pratiti detalje nezgode i kako se muzičar oseća nakon svega. Inače, tokom sahrane, Bajagi je pozlilo, pa su okupljeni brzo reagovali, dajući mu vodu i pomoć kako bi se osvežio.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>