Svet

Region

Sonic 3: Keanu Reeves u ulozi negativca! (VIDEO)

Nakon što su "Sonic: The Hedgehog" i "Sonic 2" bili izuzetno uspešni u bioskopima, ove godine dolazi treći deo adaptacije video igre. 

Sonic 3: Keanu Reeves u ulozi negativca! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Paramaunt



Prvi trejler je povećao iščekivanje i otkrio Keanu Reevsa kao negativca.

Plavi kultni jež Sonic se vraća na veliki ekran i suočava se sa svojim najtežim protivnikom do sada u "Sonic The Hedgehog 3": Shadow.

Kako je najavljeno na kraju drugog filma, ovaj misteriozni lik, koji liči na Sonica, ali se ističe svojim tamnim bojama, igraće centralnu ulogu u novoj avanturi. 

Pored Senke, ponovo se pojavljuje i poznati protivnik: Dr. Robotnik, koga igra Jim Carrey, koji se vratio posle poraza protiv Sonica i skovao je novi plan da konačno pobedi brzog ježa.

Kao što prvi trejler otkriva, čini se da Sonic i Robotnik u početku rade zajedno kako bi sprečili pretnju Shadow pre nego što se njihovo neprijateljstvo ponovo raspali.

U filmu ponovo nastupa vrhunska glumačka ekipa. Jim Carrey ovog puta čak preuzima dvostruku ulogu, dok James Marsden i Tika Sumpter ponavljaju svoje uloge iz prethodnika. 

Novi dodaci glumačkoj ekipi uključuju Kristen Ritter, poznatu iz "Jessica Jones", i Krista Fernandez iz "Ted Lasso".

Međutim, ono što je posebno uzbudljivo je posvećenost Keanu Reevsa, koji će dati svoj prepoznatljiv glas novom negativcu Shadow u originalnoj engleskoj verziji.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>