Region

Svet

Dirljive Reči Miroslava Vicka na oproštaju od Bore Djordjevića: Boki, ako misliš da si otišao, varaš se

Pročitajte emotivne reči Miroslava Vicka na komemoraciji Bore Đorđevića, jednog od osnivača "Riblje Čorbe". Oproštaj od legendarnog muzičara bio je pun ljubavi i sećanja.

Dirljive Reči Miroslava Vicka na oproštaju od Bore Djordjevića: Boki, ako misliš da si otišao, varaš se Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Na komemoraciji Bore Đorđevića, legendarnog frontmena i jednog od osnivača kultne grupe "Riblja Čorba", Miroslav Vicko, takođe osnivač benda, uputio je emotivne reči svom prijatelju i saborcu.

Njegov govor bio je ispunjen ljubavlju, zahvalnošću i tugom, dok je evocirao uspomene na zajedničke trenutke i neizbrisiv trag koji je Boro ostavio u njihovim životima.

Na komemoraciji Bore Đorđevića, jednog od najznačajnijih imena u istoriji jugoslovenske i srpske rok muzike, okupljeni prijatelji, kolege i članovi porodice okupili su se kako bi se oprostili od legendarnog frontmena "Riblje Čorbe". Među govornicima, Miroslav Vicko, jedan od osnivača grupe i dugogodišnji bubnjar benda, održao je emotivan govor u čast svog prijatelja i kolege.

U ime celog benda, Vicko se obratio rečima koje su dirnule srca prisutnih:

"Dragi prijatelji, ja kao jedan od osnivača imam potrebu da kažem par reči u ime celog benda. Dragi naš Boki, ako misliš da si otišao, varaš se. Ako misliš da si nas ostavio, takođe se varaš. Zauvek ćeš ostati duboko u našim srcima. Imali smo tu čast što si nas izabrao da se družimo. Voleo bih da nam pozdraviš Rajka i Mišu, da kažeš da nam užasno nedostaju, kao što ćeš i ti. Nađi večnost, spokoj i mir, jer to si brate zaslužio."


Foto: YouTube printscreen/Pink TV

Ovaj govor je bio posebno emotivan jer je evocirao uspomene na druge preminule članove benda, Rajka i Mišu, koji su, poput Bore, ostavili neizbrisiv trag na muzičku scenu. Miroslav Vicko je u svom obraćanju ukazao na to da će Boro, iako fizički više nije prisutan, uvek ostati deo njihovih života, kao i deo srca mnogobrojnih fanova širom regiona.

Komemoracija je bila ispunjena setom, ali i dubokom zahvalnošću za sve što je Boro Đorđević učinio za muziku i kulturu. Njegov jedinstveni stil i neponovljiva energija ostavili su neizbrisiv trag, a njegovo nasleđe će živeti kroz pesme koje je stvorio sa "Ribljom Čorbom". Oproštaj od legendarnog muzičara bio je ispunjen ljubavlju i uspomenama, a njegova prisutnost će zauvek ostati duboko u srcima svih koji su ga poznavali i poštovali.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>