Region

Svet

Hitovi i emocije u Lozani: Sloba Radanović ponovo raspametio publiku (FOTO)

Sloba Radanović je još jednom dokazao svoju popularnost i status jednog od najtraženijih izvođača na balkanskoj muzičkoj sceni spektakularnim nastupom u klubu Kafana u Lozani.

Hitovi i emocije u Lozani: Sloba Radanović ponovo raspametio publiku (FOTO) Foto: Instagram printscreen



Ovaj događaj bio je pravi praznik za njegove fanove, koji su ispunili klub do poslednjeg mesta, željni da uživo čuju njegove najveće hitove i osete energiju koju nosi sa sobom na sceni.

Veče je počelo uz euforične povike publike koja je sa nestrpljenjem čekala Slobin izlazak.

Uz svetlosne efekte, balone i raznobojne reflektore, atmosfera je bila na vrhuncu, a Sloba je svojom harizmom i energijom dodatno zagrejao atmosferu.

Publika je s njim pevala od prvog do poslednjeg takta, a telefoni i kamere nisu prestajali da snimaju svaki trenutak ovog nezaboravnog događaja.

Tokom nastupa, Sloba je izvodio kako svoje najnovije pesme, tako i stare hitove, koji su već postali omiljeni među publikom. Njegova prisna interakcija sa publikom dodatno je doprinela posebnoj energiji večeri. Mnogi fanovi su ponosno podigli ruke, pevali i igrali, stvarajući scenu koju će svi prisutni dugo pamtiti.


Foto: Instagram printscreen/slobaradanovic

Nakon nekoliko sati vrhunske zabave, Sloba se zahvalio publici rečima: "Hvala vam!" uz srce, što je izazvalo još veće oduševljenje i aplauz okupljenih.

Ovaj nastup je bio poseban ne samo zbog odlične organizacije i fenomenalne atmosfere, već i zbog činjenice da je Sloba ponovo pokazao koliko mu je stalo do svojih fanova, neprestano im se obraćajući i komunicirajući s njima tokom celog koncerta.

Nastup u Lozani bio je deo Slobine turneje po inostranstvu, gde redovno puni klubove i dvorane širom Evrope.

Njegova popularnost ne jenjava, a ovaj događaj je još jedan dokaz da Sloba Radanović ima vernu i strastvenu publiku, koja ga prati gde god da nastupa. 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>