Region

Svet

Supruga Bore Djorđevića slomljena od bola: Ne može da zaustavi suze (VIDEO)

Supruga Bore Đorđevića, Dubravka, legendarnog frontmena grupe "Riblja Čorba", ne može da sakrije tugu nakon njegove smrti. 

Supruga Bore Djorđevića slomljena od bola: Ne može da zaustavi suze (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Republika



Na današnjoj komemoraciji u Kulturnom centru u Čačku, Dubravka je u crnini sedela vidno potresena, neprestano brišući suze dok su se prijatelji, porodica i poštovaoci slavnog muzičara okupljali kako bi se oprostili od njega.

Njihov brak, bio je oličenje ljubavi i podrške, a Bora je u mnogim intervjuima isticao koliko mu je supruga značila, ne samo u životu već i u njegovoj karijeri.

Danas, slomljena od bola, ona se suočava sa nenadoknadivim gubitkom, a svi prisutni su joj pružali reči utehe.


Foto: YouTube printscreen/Republika

Đorđevićeva supruga nije bila sama u svojoj tuzi – među okupljenima su bile i mnoge poznate ličnosti, Borini saradnici i prijatelji iz sveta muzike, koji su takođe teško podneli gubitak jednog od najvažnijih imena domaće rok scene.

Kako kažu bliski prijatelji, Đorđevićeva supruga je znala koliko je njegov odlazak bio neizbežan, ali ništa je nije moglo pripremiti za ovaj trenutak, prenosi Republika

Nakon komemoracije, koja je bila emotivna i ispunjena sećanjima na slavnog muzičara, supruga Bore Đorđevića, zajedno sa porodicom i najbližima, uputila se ka groblju u Čačku, gde će Bora biti sahranjen. Tamo su prisutni do poslednjeg trenutka pružali podršku ženi koja je bila njegova najbliža saputnica kroz život, a sada ostaje sama sa uspomenama na decenije ljubavi i zajedništva.


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>