Region

Svet

Neispunjena želja Bore Djorđevića koju je otkrio pred kraj života!

Pred sam kraj života, Bora Đorđević otkrio je da postoji jedna neostvarena želja iz njegovog privatnog života, za kojom je posebno žalio.

Neispunjena želja Bore Djorđevića koju je otkrio pred kraj života! Foto: Printscreen Youtube/Blic




Juče su posmrtni ostaci legendarnog rokera Bore Đorđevića stigli iz Ljubljane u njegov rodni Čačak. Iste večeri pojavila se umrlica na kojoj, pored supruge Dubravke i sina Borisa, među ožalošćenima stoji i ime ćerke Tamare, što je mnoge iznenadilo.

Mnogi ne znaju da je Bora biološki otac samo svom sinu Borisu, dok je Tamara ćerka iz prvog braka njegove supruge Dragane. Međutim, Bora je Tamaru prihvatio i vaspitavao kao svoje dete, pa ju je tretirao jednako kao i Borisa. Zbog toga je na umrlici navedena kao njegova ćerka, jer je za njega bila kao rođena.

Iako su i Tamara i Boris oduvek bili povučeni i nisu se isticali u javnosti, Bora je jednom prilikom podelio svoju najveću neispunjenu želju.



Foto: Printscreen Youtube/Prva. rs​


– Postoje stvari koje žalim, a najviše što nisam imao više dece – priznao je muzičar.

Tamara danas radi kao učiteljica, udata je, ima svoju porodicu i živi u blizini Rudnika. Boris, s druge strane, vodi život na planini Suvobor, gde uzgaja lekovito bilje.

– Moj sin je pobegao iz gradske vreve i uživa u miru prirode. Na planini uzgaja žalfiju i drugo bilje, a mi smo i dalje veoma bliski. Kad god mogu, posećujem ga, i on mi se obraća s "ćale" i "brate", što dovoljno govori o našem odnosu – otkrio je Bora u jednom intervjuu.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>