Region

Svet

Unuka Bate Živojinovića postala mama blizanaca: Dina podelila radosnu vest!

Danas je stigla divna vest iz porodice legendarnog glumca Velimira Bate Živojinovića – njegova unuka Dina je rodila blizance. Ponosna majka podelila je trenutak sreće sa svojim pratiocima na Instagramu, gde je objavila fotografiju sa suprugom Aleksom i otkrila da su novorođenčad dobila imena Mihailo i Gavrilo. Ova objava izazvala je talas oduševljenja među njenim fanovima, koji su je zasuli čestitkama.

Unuka Bate Živojinovića postala mama blizanaca: Dina podelila radosnu vest! Screenshoot/Instagram/dzivoj



 

Simbolika imena blizanaca


Mihailo, ime jednog od blizanaca, nosi značenje „onaj koji je ravan Bogu“. Prema tradiciji, arhanđeo Mihailo predvodi vojsku anđela, simbolišući snagu dobra i pravde. Na ikonama se često prikazuje sa kopljem u desnoj ruci, kojim je porazio Lucifera, dok u levoj nosi zelenu palminu granu, simbol mira i pobede.

Gavrilo, ime drugog blizanca, znači „Božija snaga“. Arhanđeo Gavrilo je poznat kao Božiji glasnik, koji donosi važne poruke ljudima. Na ikonama drži lampu u desnoj ruci, dok u levoj nosi ogledalo, koje predstavlja Božiju mudrost. On je bio taj koji je Bogorodici preneo vest o rođenju Hrista.





 

Svadba u Kragujevcu: Sudbonosno „da“


Dina i njen suprug Aleksa Đukanović svoju ljubav su krunisali brakom u maju ove godine, na intimnoj ceremoniji održanoj u Kragujevcu, njegovom rodnom gradu. Crkveno venčanje obavljeno je u manastiru Drača, u prisustvu samo najuže porodice. Iako Dina nije osoba koja voli javnu pažnju, poznato je da je studirala u Parizu i da je jedna od šestoro unučadi velikog glumca Bate Živojinovića.

Ova radosna vest o dolasku blizanaca razveselila je mnoge, a njeni fanovi sa nestrpljenjem očekuju nove fotografije i detalje o Mihailu i Gavrilu.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>